Accessories Hair Extensions Herremote Hårpleie Interiør Klokker Klær Kosmetikk Makeup Parfyme Sko Smykker Sport- og treningsutstyr Stormote Tannbleking Undertøy Vesker

Personvern og vilkår for bruk

Bruk av nettstedet

Ved å bruke MoteButikker.no aksepterer du våre vilkår for bruk. Vilkår for bruk er utformet for å formidle korrekt informasjon om nettstedet, samt opprettholde personvern.

MoteButikker.no etterstreber å ha en oversikt med oppdatert informasjon. Informasjon på MoteButikker.no må betraktes som veiledende i den forstand at det alltid er informasjonen på nettstedene det linkes til som er aktuell dersom det er avvik mellom informasjonen på vårt nettsted og det eksterne nettstedet.

Cookies

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen kan du følge denne linken.

Bruk av innhold fra MoteButikker.no

Bruk av bilder tekster, design, og annet på denne siden er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller videreformidles uten tillatelse fra MoteButikker.no. Ved enkelt brudd på dette vil fakturere for bruk av materiale. Ved grovt brudd på åndsverksloven vil forholdet politianmeldes.