Accessories Hair Extensions Herremote Hårpleie Interiør Klokker Klær Kosmetikk Makeup Parfyme Sko Smykker Sport- og treningsutstyr Stormote Tannbleking Undertøy Vesker

Eleven

Informasjon om Eleven

Eleven

Eleven.no er trolig den største nordiske skjønnhetsbutikk på nettet for parfyme, sminke, hudpleie og hårpleie. eleven.no er en autorisert forhandler som betyr at vi kan tilby deg et komplett spekter fra dine favorittmerker, og du kan alltid være sikker på at produktene er ekte.

Alle produktene du ser i butikken er på lager som gjør at vi kan sende bestillingen innen 24 timer etter bestilling (for ukedager). BRETT & STORT UTVALG Her finner du store, klassiske merker som Jean Paul Gaultier, Gucci, Narciso Rodriguez, Clarins, Dolce & Gabbana, Elizabeth Arden, Calvin Klein og Max Factor for å nevne noen. Du vil også finne en rekke nye økologiske merker. Vi arbeider også aktivt for å få inn merker som ikke tidligere ikke har vært i Norge blant annet, vi introduserte Too Faced, Mario Badescu og Macadamia Natural Oil i det svenske markedet. I dagens situasjon, vil du finne over 30.000 produkter fra flere enn 900 merker. HISTORIE eleven AS, som selskapet bak butikken heter, ble grunnlagt i år 2000 i Sverige og i løpet av sommeren 2004 åpnet dørene til nettbutikken eleven.se som har raskt vokst til en av Sverige (kanskje Skandinavias) ledende skjønnhetsbutikker. I 2007 ble vi tildelt Cosmopolitan Beauty Award for Sveriges beste nettbutikk for skjønnhet. FORRETNINGSIDÈ eleven.no tilbyr et meget stort og bredt utvalg av skjønnhetsprodukter innen parfyme, hudpleie, hårpleie og sminke med rask levering. Vårt mål er å tilby en interessant blanding av store, kjente merkevarer sammen med spennende nye merker. AUTORISERT FORHANDLER eleven.no er en autorisert forhandler med et bredt utvalg av eksklusive merker som Gucci, Dolce & Gabbana, Narciso Rodriguez, Jean Paul Gaultier, Issey Miyake, Shiseido og mer. Å være en autorisert forhandler betyr at vi får våre produkter direkte fra produsenten eller deres europeiske agentur som igjen betyr at vi kan alltid garantere at produktet du kjøper er ekte og av høyeste kvalitet. Grunnen til at vi jobbet hardt for å bli en autorisert forhandler, er at produkter fra den uautoriserte trading range kan være alt fra utgåtte produkter, konkurs lager, kopier, produkter som ikke er ment for vårt marked eller tyvegods. EU har strengere regler om ingredienser enn f.eks USA og produkter kan produseres med ulike oppskrifter avhengig av hvilket markedet de vil bli solgt i. Et slikt produkt kan inneholde stoffer som er forbudt i EU for eksempel, de er kreftfremkallende eller skadelig for miljøet. For merker som mangler svenske agentur direktimporterer vi.

Eleven.no
F beste pris! Husk se etter rabattkoder og tilbud fr du handler - se RabattWeb.no